Kom op Frank

Marijke Zwiers

Parijs is de stad van de liefde, vanaf nu is het ook de stad van de liefde voor het lopen. Go for it Frank!

Edwin Verdurmen

Heel veel succes Frank! Wij hopen op een mooie ‘reis’ naar Parijs. Toi toi toi!

Wij "De Lopers vrienden van Suus"

Heel veel succes topper

Karima Hey

Veel plezier en succes bij het najagen van jouw Olympische Droom

Herman Futselaar

Frankieeeeeeeeeee! Zet 'm op!

Marloes Vaes & Mara Futselaar

Ga voor goud!

Edith Revet & Marc Klemann

Go Go Go ome Frank!!

Koen Futselaar & Jesper Futselaar

Zet hem op Frank!

Jan Folbert & Mirjam Schaars

Knallen Franki!

Robert Loeff

Lekker bezig Frank 👊🏼

Bas Tijmstra

De ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf is net zoveel waard als het uiteindelijk droomdoel dat je voor ogen hebt. Je wordt er uiteindelijk altijd een rijker mens van. Succes met het vormgeven van je ambities als atleet. Het is je gegund.

Dennis Licht

vvf

Vrienden van Frank

Word lid!

Geschreven door Koen Odding:

Vrienden van Frank is begonnen in 2018 als initiatief binnen het project Tokyo 2020 door (grote) vriend Michiel. Het idee was een mogelijkheid beschikbaar te stellen voor vrienden, familie en sympathisanten om via sponsoring bij te dragen aan de Olympische droom van ‘onze’ Futs. Binnen no-time werd het streven behaald en zodoende konden we ons tezamen als één van de gouden sponsoren presenteren. Ikzelf had samen met Michiel en 3 andere vrienden de eer om het goede nieuws te delen. Dit ging via een ‘group-video call’, Frank zat op dat moment in Kenia (lekker leventje). Wat volgde waren een paar hele enthousiaste Afrikaanse oerkreten gevolgd door een never-ending schaterlach, enfin als je hem kent, een typische vertoning van zijn enthousiasme.


Voor de leden werd een platform gemaakt met alle activiteiten aangaande Frank zijn progressie. Zo konden we twee jaar lang meekijken met wat er benodigd was om een tijd van 02:11:30 na te streven op de marathon. De laatste nieuwsbrief voor de nu beroemde poging las als volgt:

Valencia - 6 december 08.30 uur

“Dit weekend is het zover. Een unieke kans in gekke tijden. Zondag sta ik samen met 217 professionele lopers uit heel de wereld aan de start van de Valencia Marathon. Een kans waar jullie mij al drie jaar lang naar toe hebben gesponsord en gesteund. Ik heb veel zin de in race.”

Op 6 december 10:41 en 30 seconden stort onze held ter aarde met zijn torso nog nét over de finishlijn. Een perfecte climax. Het gevoel om een nu ‘collectieve’ droom te voelen uitkomen was er één om nooit meer te vergeten. Bij de ‘group call’ na de race slingerde de oerkreten weer door de speakers.

Met die fantastische tijd in Valencia kwamen de Olympische Spelen in Tokyo heel dichtbij, maar net niet dichtbij genoeg. Frank ziet echter nog voldoende ruimte voor verbetering van zijn tijd en daarom is het vizier nu volledig gericht op de Spelen van Parijs in 2024. Het vertrouwen in het behalen van die droom – en de motivatie om een onderdeel te zijn van Franks professionele carrière – blijft ook bij de Vrienden van Frank onverminderd groot! Daarom zullen wij Frank blijven steunen in zijn jacht op een startplek in Parijs!

De minimale inleg per deelnemer of groep blijft €100,-. Het bedrag is aanpasbaar in de betalingslink. Meer mag dus ook. Met je donatie kan je een vermelding op de website plaatsen. Dit mag van alles zijn, bijvoorbeeld je naam en een aanmoediging, een mooie quote of een algemene boodschap. Tevens ontvang je tenminste elk kwartaal een nieuwsbrief met de doelen en wedstrijden van onze atleet. Ook ontvang je uitnodigingen voor speciale evenementen georganiseerd door Frank zelf.

Aanmelden Vrienden van Frank


Vrienden van Frank 2022-2024

Marijke Zwiers

Hans Brinkman

Edwin Verdurmen

Hans Arends

Wij "De Lopers vrienden van Suus"

Michiel Baltussen

Bauke Tijmstra † en Will

Karima Hey

Herman Futselaar

Marloes Vaes & Mara Futselaar

Edith Revet & Marc Klemann

Koen Futselaar & Jesper Futselaar

Tom Bongers

Yannick & Dilek

Pelle & Janske

Jan Folbert & Mirjam Schaars

Robert Loeff

Rik, Kristel, Tijmen en Fleur Hovens

Marijke Zwiers

Tom van Beusekom

Menno van Baardewijk

Henry Reijers

Familie Zootjes

Koen Odding

Ivo Futselaar

Maaike & Luud

Bas Tijmstra

Dennis Licht