Ondertekening sponsorsamenwerking Fysiotherapie Centrum Westervoort met Stefan Reijers

Contractondertekening Fysiotherapie Centrum Westervoort

De handtekening is gezet op locatie Vredenburg waar het voor Stefan Reijers en zijn vrouw Manon allemaal is begonnen. Het opbouwen van een fysiotherapie centrum voor de mensen uit Westervoort en omstreken. 
Ik ben enorm blij en trots op mijn samenwerking met Fysiotherapie Centrum Westervoort. De samenwerking begon voor het traject “Tokyo 2020” en is nu officieel verlengt voor het traject “Parijs 2024”. Mede dankzij de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Centrum Westervoort kan ik op topsportniveau presteren.


Fysiotherapie Centrum Westervoort is gevestigd op de Vredenburgstraat ook is er een locatie op Sports Planet, op de Rozet bij de huisartsen en op locatie Hamerstaete. Het team bestaat uit meerdere fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Er werkt o.a. een sportfysiotherapeut, manueel therapeuten en FCW beschikt over echografie, shockwave therapie en een Human Tacer. Dit laatste apparaat is ideaal voor (Top) Sporters. 
Zorgt voor een sneller herstel.

Ik kijk met veel enthousiasme uit naar de komende jaren. Mocht je nu wat meer willen lezen over Fysiotherapie Centrum Westervoort klik dan op de onderstaande link:
https://www.mijnfysio.nl

Deel dit artikel