Ondertekening samenwerking nieuwste sponsor Beaufort Consultancy met Arthur van Midden

Contract ondertekening Beaufort Transformation and Transaction

Op 13 juni 2022 is in Utrecht het contract voor de sponsorsamenwerking tussen Beaufort Consulting en Frank Futselaar officieel ondertekend. Namens Beaufort tekende Arthur van Midden. Hij  is partner bij het bedrijf en daarnaast fanatiek hardloopfan.

Beaufort is bijna 10 jaar geleden opgericht in Nieuwegein, maar inmiddels reeds sinds 2,5 jaar gevestigd aan de Vliegend Hertlaan in Utrecht. Met de centrale ligging in Utrecht kunnen zij makkelijk klanten ontvangen en bovendien is het voor de werknemers goed bereikbaar. Beaufort houdt zich bezig met het bedrijfskundig en financieel adviseren en ondersteunen van ondernemers, aandeelhouders, directies en management in bijzondere situaties. Situaties die toekomstbepalend zijn, zoals strategiebepaling, overnames, herstructureringen/reorganisaties en financieringen. De focus ligt hierbij op een ruim aantal sectoren, zoals bouw, industrie, zorg en offshore. Het voornaamste doel is altijd om bedrijven en instellingen te adviseren en vooruit te helpen.

Vindt je het leuk om voor jezelf te kijken wat Beaufort Transformations and Transactions doet? Klik dan op de onderstaande link:

Beaufort Consulting

Deel dit artikel