Foto met Björn Koreman bij de ondertekening in Seefeld

Contractondertekening Doubdle

Samenwerken! Het kan op veel verschillende manieren. Dat ik dit kan doen met mijn concurrent Björn Koreman is niet vanzelfsprekend en iets waar ik trots op ben.

De samenwerking met Doubdle is al er sinds 2018 en we hebben tijdens onze hardloopreis in Seefeld het contract verlengd tot 2024. Ik kan de de gezonde frisdrank niet meer wegdenken uit mijn dieet. Vanuit mijn kant is het gaaf te kunnen helpen bij de positionering van het merk en het product. Het is daarom ook super om te zien dat in 2018 Doubdle alleen nog in de kantine van sommige atletiek vereniging lag. Maar nu is te vinden in meerdere supermarkten in Nederland.

Doubdle is een gezond alternatief voor frisdrank. Het is rijk aan natuurlijke producten, die gezondheid bevorderd zijn. Doordat Doubdle rijk is aan natuurlijke producten, is het ook erg goed voor het herstel na een training of wedstrijd.

Check 
de website van doubdle als je meer wilt weten en je kan mij altijd een berichtje sturen. Bijvoorbeeld als gezond aanbod richting werknemers binnen een bedrijf of organisatie!

Bedankt Ruud Malta &
Björn Koreman voor deze samenwerking!

#samenwerken #sponsor #justsaydouble #gezondefrisdrank #hetgezondealternatief #geenenergiedrank

Deel dit artikel