contractondertekening sponsorsamenwerking Osteopathie De Klingelbeek met Maurits de Groot

Contractondertekening Osteopathie De Klingelbeek

De sponsorsamenwerking met Osteopathie Praktijk de Klingelbeek is verlengt voor het traject “Parijs 2024”. Na de fijne en goede samenwerking “Tokyo 2020”, is er besloten om het contract te verlengen. De osteopaten die werkzaam zijn bij de praktijk helpen mij iedere week mijn vorm vast te houden door de kracht en bewegelijkheid van mijn lichaam te optimaliseren.

De praktijk is op gezet door Maurits de Groot, die zelf een achtergrond heeft op het gebied van Fysiotherapie. In 2006 heeft Maurits zijn diploma voor het vak osteopathie op de Internationale Academie voor Osteopathie in Gent(België) gehaald. Hij is toen ook zijn eigen praktijk begonnen met als specialisatie sport osteopathie. Inmiddels is het uit gegroeid tot een praktijk die met een multidisciplinair team werkt. Er is een samenwerkingsverband tussen osteopathie, praktijk coaching en voeding en  amanea lichaamswerk. De praktijk is gevestigd aan de Klingelbeekseweg 90, te Arnhem.

Het osteopathie team bestaande uit Maurits de Groot, Niek Looijschelder, Mattijs Damen en Tessa Siderius kijkt naar mijn lichaam met een holistische blik, waarbij niet alleen wordt gekeken naar het fysieke deel maar vooral ook naar de orgaansystemen met als speciale aandachtspunten ademhaling en circulatie. Ze houden zich bezig met meerdere facetten van gezondheid en zijn voorwaarde scheppend voor natuurlijk herstel. Zo zorgen zij ervoor dat ik in balans blijf, om mijn sport op het hoogste niveau te beoefenen.

Deel dit artikel