Ondertekening samenwerking Parijs 2024 met Jelly van der Brugge & Roel de Maat

Contractverlenging Tandpark Arnhem

In het gloednieuwe Tandpark Arnhem is het contract van onze samenwerking officieel ondertekend. In het traject Tokyo 2020 waren Roel & Jelly als eigenaren van Tandheelkundig Centrum Arnhem Noord onderdeel van mijn atletiekcarriere. Roel & Jelly hebben ook niet stilgezeten en zijn een tweede praktijk begonnen in Arnhem.

In het beroemde oude gebouw van de ING aan de Velperweg is het afgelopen jaar keihard gewerkt om de nieuwe praktijk klaar te maken voor gebruik. En nu is het zover. En het is niet zomaar een tandarts.

Tandpark is een hypermoderne, multidisciplinaire praktijk voor Tandheelkunde en Mondzorg. Ze hebben alle specialismen onder één dak, en de expertise in huis voor iedereen. Van jong tot oud. Je kan er terrecht voor een gewone halfjaarlijkse controles tot specialistische mondzorg, zoals orthodontie, parodontologie, implantologie en endodontologie.

Tandpark heeft geen wachtlijst, dus je bent snel aan de beurt. Daarnaast is Tandpark ook op zoek naar nieuwe medewerkers. Ze bieden bij geen ervaring ook opleidingen aan. Informatie hierover vind je ook op de open dag.



Ik ben enorm trots op deze duurzame samenwerking met het Tandpark. Daarnaast is een gezond gebit belangrijk voor een gezond lijf en dus ook voor topsportprestaties. Bij Tandpark krijg ik de beste zorg voor mijn mond. 

Tandpark neemt nieuwe patiënten aan en is ook op zoek naar nieuwe werknemers op vele vlakken. Ben jij benieuwd naar de praktijk? Op zaterdag 21 mei kan iedereen tussen 13:00 uur en 16:00 uur bij de opendag een bezoekje brengen aan de splinternieuwe praktijk. Het adres is de Velperweg 49 in Arnhem. Aanmelden is niet nodig. Je kan gewoon vrijblijvend naar binnen lopen en kijk hoe Jelly & Roel met het Tandpark een oud gebouw in glorie hebben hersteld. 

 www.tandpark.nl 

Deel dit artikel