Unieke beelden: Frank heeft zijn weekend Valencia speciaal voor Runner's World gevlogd!

Estafette Vlog #6: Frank Futselaar loopt de Olympische Limiet tijdens de Valencia Marathon

Frank Futselaar (29) liep zondag 6 december 2020 de Marathon van Valencia in een poging de olympische limiet voor de marathon in Tokio te behalen. En dat is gelukt! En hoe! Met een tijd van 2.11.30 en een memorabele finish waarbij hij in de lucht zijn horloge op stop drukt en zijn vriendin haar longen uit het lijf schreeuwt om hem aan te moedigen, is dit toch zeker een van de meest unieke vlogs van deze reeks te noemen.

Runner’s World vroeg Frank het hele weekend te filmen speciaal voor deze Estafette Vlog. En het resultaat mag er zijn. Frank neemt je in deze video mee tijdens zijn avontuur in Valencia. Een marathon die door Corona werd georganiseerd onder bijzondere omstandigheden (geen recreanten, geen publiek). Kijk en geniet!

YouTube

Abonneer je hier op het Runnersworldnl YouTube kanaal: youtube.com/user/runnersworldnl

Naar de video op YouTube: Estafette Vlog met Frank Futselaar op YouTube

Instagram

Frank Futselaar: @frankfutselaar

Estafette Vlog Runner's World

Iedere Estafette Vlog neemt een andere loper of atleet je een dag mee en laat je zien hoe zijn of haar hardlooptrainingen eruit zien, wat ze eten en drinken, hoe ze zich voelen en hoe lang ze slapen. Lopers nemen je mee van een wedstrijd tot hoogtestage of een doordeweekse dag! Veel plezier met kijken!

Geen enkele vlog of video meer missen? Abonneer je op het Runner's World YouTube-kanaal: http://www.youtube.com/runnersworldnl

Luister ook de podcast Susy Q&A: Susy Q&A aflevering 47: Zij liepen de olympische limiet!

Deel dit artikel