15 km in 44:36

Persoonlijk record bij de Montferland Run

Montferland Run 2023 🤩🏃🏼- Eindelijk naar vier jaar weer op de kalender! Na een lastige week, vol randzaken rond de kwalificatie voor het EK cross, voelde het als een bevrijding om een goede race te kunnen lopen. Ik zat heerlijk in de wedstrijd, maar moest Mike Foppen net laten gaan op Peeskebult. Lang zat ik bij hem aan het 'lint', maar ernaar toe lopen lukte net niet. De Drie Heuvelenweg tussen 12 & 14km  betekende het einde van mijn jacht op Mike. Ik kwam die heuvels iets minder goed over dan gehoopt en verloor daardoor wat tijd. In de laatste fase wist ik dat een PR er wel in moest zitten. Finishen in de volle straaten van 's Heerenberg in een persoonlijke record van 44:36 was puur genieten. 

Ik moet de organisatie van de Montferland Run & Kab Accountants enorm bedankt. Dankzij hen stond ik niet alleen aan de start, maar konden velen van mijn eigen sponsoren ook genieten van de Montferland Run en de faciliteiten van Cafe de Snor. Dat was echt te gek. En ook de mensen die mij hebben gesteund in de lastige week met de situatie rondom het EK Cross in Brussel. 

Vanavond even genieten. Morgen wachten we in spanning af of we alsnog naar het EK Cross gestuurd worden. We hebben goede hoop dat het protest door de bezwaarcommissie van de Atletiekunie erkend wordt en dat we hopelijk met een ploeg kunnen strijden in Brussel op 10 december 🤞🏼 

📷 Larsvanhoeven  😁

Deel dit artikel