Twee nabeschouwingen over Londen.

Podcasts de Pacer en Susy Q&A over de Londen Marathon

Een dubbele nabeschouwing. Podcasts De Pacer & Susy Q&A maakte beide een voorbeschouwing over de London Marathon. Dan kan een nabeschouwing niet uitblijven. Pim Bijl  & Eric Brommert van de Pacer interviewen naast mij ook Eliud Kipchoge. Bij Susan Krumins & Olivier Heimel gaat het onder andere ook over mijn kapsel tijdens de race! 

Runnersworld Podcast - Susy Q&A #43

In de coronaproof marathon van Londen - de eerste topmarathon sinds februari - was alles anders dit jaar: de datum (in het najaar), het deelnemersveld (alleen topatleten), de voorbereiding (vier dagen met alle deelnemers in één hermetisch afgesloten hotel), het parcours (meer dan 19 rondes van 2,15 kilometer), het weer (regen & kou) en de winnaars (Eliud Kipchoge verloor een marathon, voor het eerst in 7 jaar).

Susan liep in Londen voor het eerst mee in een marathon: als haas, tot 18,5 kilometer, en vertelt precies hoe het er allemaal aan toe ging. En natuurlijk bellen we ook met Frank Futselaar, die keurig op koers lag voor olympische kwalificatie toen hij na 29 km met kramp moest uitstappen. Hoe kijkt hij terug?

  • Presentatie: Olivier Heimel
  • Vaste co-host: Susan Krumins
  • Gast: Frank Futselaar
  • Producer: Christabel Kapitein, Dag en Nacht Media

Luister de podcast:

🎧 ART19

🎧 OVERCAST

🎧 SPOTIFY

Podcast de Pacer - van Eric Brommert en Pim Bijl

De bijzondere Londen Marathon met de zeldzame nederlaag van Eliud Kipchoge schreeuwt om een nabeschouwing. We spreken met de wereldrecordhouder zelf, @kipchogeeliud, met zijn manager Jos Hermens, en met @frankfutselaar.
Ook hebben we het over de NN Running Day van komende zondag. Via een app kunnen deelnemers een afgelast evenement alsnog virtueel beleven. Pim testte de My Trace-app al uit en Golazo-directeur Mario Kadiks geeft extra uitleg.

🎧 Luisteren? Podcast de Pacer: S2E16 : Over de nederlaag van The GOAT in Londen & de NN Running Day

Deel dit artikel