Een fantastische hardloop week, met alle bovenstaande toppers!

Seefeld 2022 at Hotel Wetterstein

Seefeld 2022 🇦🇹 Samen met mijn goede vriend Björn Koreman topsport uitoefenen op een geweldige locatie en tegelijkertijd een groep fanatieke hardlopers coachen om zich te ontwikkelen als hardloper. Dit was tof!! Na een eerste geslaagde editie in 2020. Is de 2e editie van de trip naar Seefeld ook weer geslaagd. De groep was ontzettend enthousiast en we moesten ze meer remmen dan aanmoedigen om te gaan lopen. Het trainen op 1200 hoogte vergt de nodige kennis en kunde. Ga je verkeerd met de omstandigheden om dan ben je zo overtraind of geblesseerd. De groep ging hier er goed mee om en dat was super om te zien. Het was een hardloopreis om niet snel te vergeten. Ik heb er zelf enorm van genoten om de passie & het fanatisme van de deelnemers te zien.

Wat er leuk was om te zien en hier onderdeel van te mogen zijn. Was dat de trainingen voor veel atleten ook in het teken van mooie hardloopwedstrijden in het najaar. Veel succes en plezier. Op naar mooie races. En bedankt voor jullie deelname en zonder jullie geen reis.


Wat was het een top week. Dit was niet gelukt zonder de partners waarmee we reis hebben kunnen organiseren. Ben jij ook benieuwd naar de producten van de bedrijven die ons hebben ondersteund deze trip? Check dan hun sites via de linkjes hieronder:

Sports Hotel Wetterstein. Een onbezorgd verblijf met drie gezonde maaltijden per dag!

Doubdle - De gezonde frisdrank stond altijd klaar!

Passa Sports (Running Direct)-> Een super kledingpakket van Craft Sportswear waardoor we er gelikt uit zagen

 Wholy Greens! Een pasta party van groente en spelmeel met een goede balans tussen eiwitten, koolhydraten

 BYE! Nutrition -> De gelletjes en Isotone drank van BYE leverde bij de zware inspanningen extra energie!

BLACKROLL AG - Voor een optimaal herstel van het lijf kon er gebuikt gemaakt worden van de massage guns, foamrollers, massageballen en strechbanden.

Garmin Nederland - De hele week konden de trainingen geregistreerd worden met een Garmin horloge

Deel dit artikel