Win een diner bij de finish van de Vuelta in Utrecht samen met Wholy Greens en mij!

Wholy Greens - Eat Pasta Run Fasta


In de supermarkten zie je door de vele producten het bos uhhh de schappen niet meer. Het aanbod van voedsel is zo groot dat keuzestress op de loer ligt. Ik ben zelf van nature een geweldige beslisser. Mijn vader begon altijd met aftellen vanaf tien als ik een lolly mocht uitkiezen. Hij wist dat hij anders een uur later nog steeds in de winkel zou staan. 

Als topsporter probeer ik mijn keuzes in de supermarkt te beperken tot producten met zo min mogelijk ingrediënten. Niet in de laatste plaats omdat ik ook allergisch ben voor noten, pinda's, soja en ei. En dan laat ik voor het gemak de kruisallergieën, waar ik ook last van kan hebben, achterwege. De kar wordt uiteindelijk gevuld met rijst, pasta en veel verschillende soorten fruit en groenten (waaronder natuurlijk broccoli voor de kenners van mij). Alles voor een goede verhouding op mijn bord tussen vetten, eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Voeding moet lekker, maar vooral ook functioneel zijn.

Geen Poespas

Soms kom je van die producten tegen die zonder poespas deze eigenschappen bevatten. En dat is Wholy Greens. Een pasta van speltmeel en groenten. Ik heb de vier varianten de afgelopen periode mogen proberen en ben heel enthousiast. De groentes die ze gebruiken zouden eigenlijk weggegooid worden. Op deze manier probeert Wholy Greens voedselverspilling onder de aandacht te brengen en te verminderen.

Gelukkig waren we beide tevreden en zijn we een officiële samenwerking aangegaan. In Den Haag, waar het kantoor zit én ook de pasta wordt gemaakt, werd het contract ondertekend. Het product is op steeds meer plekken te koop waaronder bij de Jumbo & Gorilla’s. Je kan het ook bestellen via de webshop. Dus check de website www.wholygreens.nl

Win een gratis Wholy Greens pastadiner

Het leuke is ook dat we samen een speeddate diner organiseren bij de finish van La Vuelta Holanda. De wielerronde van Spanje start dit jaar op vrijdag 19 augustus in Utrecht. Wholy Greens rijdt mee met de Groene Karavaan. De eerste reclame karavaan bij een grote wielerronde die volledig emissieloos is. Hoe tof en vooral goed is dat!! Kom de wielrenners binnenhalen bij de finish onder het genot van een vers bord gezonde pasta! Wat moet je doen? Volg Wholy Greens op Instagram en tag met wie jij wilt aanschuiven aan tafel.

En wie weet zie ik jou in Utrecht. Eat Wholy.

Deel dit artikel